Известие

Collapse
No announcement yet.

Interior Limited 500

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Interior Limited 500

Представям ви първата ми алфа, която вече не е моя собственост. Пожелавам на колегата, който я купи дълги и безаварийни километри. Малко инфо за интериора, който се опитах максимално да доближа до Limited 500. Боядисване на централната конзола и страничните въздохоотводи - 120лв. рингове на духалките 4бр. по 10лв. километраж с рингове - 80лв. плазмени циферблати със стрелки - 240лв. топка на скоростен лост - 160лв. ръкохватка за ръчна спирачка - 150лв. алуминиеви педали от www.alfisti.net 200лв.(без да включвам доставката), планка около скоростния лост - 30лв.(попаднах на нея съвсем случайно и не ми се вярваше колко е евтина на фона на останалите неща), диодно осветление на централната конзола (подарък ми беше), метални дръжки на вратите от вътрешната страна - 40лв.(бяха пластмасови), претъпициране на волан - 130лв.
    Тотал: 1190лв.

Малко снимки...
    Attached Files

Comment

Преди...
      Attached Files

Comment

...
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:21.

Comment

Да не е зле наистина макар че за запознатите Limited 500 се отнася само за Alfa Romeo 145 Всъщност бях качил повечко снимки, но явно повече от три не се качват, или аз нещо не правя както трябва...

Comment

...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:21.

Comment

Според мен е станало много добре, поздравления за труда.

Comment

Working...
              X